Välkommen Enstar AB

Gå direkt till innehåll...

Om oss

Vår vision är en 100 % hållbar och förnybar energisektor. Vårt mål är att samarbeta med fastighetsägare och, genom tillhandahållande av kvalitativa energitjänster och hållbara energisystem, utveckla våra kunders fastigheter i syfte att nå ett bättre driftnetto och högre fastighetsvärden genom sänkt energikostnad och minskad energiförbrukning.

Vi erbjuder två typer av samarbetsformer: Energientreprenad och Energiförvaltning. Oavsett samarbetsform bedriver vi vårt energiarbete enligt processen: Utveckla, Förädla, Förvalta. Processen är utvecklad för att säkerställa vårt helhetsåtagande med ansvar från start till mål för ett projekt, en fastighet eller ett helt fastighetsbestånd. Läs mer om våra lösningar och samarbetsformer:

Enstar ingår i Peas Industries, en koncern med fokus på förnybar energi. I koncernen ingår även OX2, Biond, Bonbio samt Utellus. Vi är ett självfinansierat bolag med bas i Stockholm. Vi bedriver samarbeten över hela Sverige.

Är du intresserad av att diskutera hållbara energilösningar och vilken utvecklingspotential din fastighet har är du välkommen att komma förbi vårt kontor i Hammarby Sjöstad eller kontakta oss på annat sätt.