Välkommen Enstar AB

Gå direkt till innehåll...

november 16, 2020

Enstar fortsätter att växa och förstärker Energiförvaltningsavdelningen med kylkompetens


fv. Johan Olsson, Niklas Söderlund, Richard Önnerud

Enstar har på senare tid förstärkt affärsområdet Energiförvaltning med kylkompetens. Kylprocessen och kylteknik är en stor del av våra energisystem och därför har bolaget rekryterat 3st personer med gedigen erfarenhet och kompetens som kommer fokusera på kylservice och även utveckla det området framåt.

Johan kommer till Enstar med lång och bred erfarenhet inom kyla där han startade sin karriär som montage och servicetekniker för att sedan utvecklas till projektledare och slutligen servicesäljare.

”Jag blev rekommenderad Enstar och tyckte att företaget lät spännande. Enstar är ett innovativt företag med sunda värderingar som tilltalar mig, säger Johan Olsson, Kylansvarig Enstar”

Richard började sin karriär 1985 som lärling och har sedan dess arbetat med kylteknik i olika roller, bland annat som arbetsledare i 10 år.

”Att börja arbeta på Enstar och hjälpa till att utveckla kylservice känns enormt tillfredställande, säger Richard Önnerud, Kyltekniker, Enstar”

Niklas arbetade tidigare med värmepumpar och mindre aggregat inriktade mot privatpersoner och fortsatte sedan med att arbeta mot större fastighetsbolag. Sammanlagt har Niklas 11 års erfarenhet som kyltekniker.

”Enstar är välskött, professionellt och har en bra företagskultur, det i kombination med att vi arbetar för miljön och framtidens energi gjorde att det kändes som ett naturligt steg att ta i min utveckling, säger Niklas Söderlund, Kyltekniker, Enstar”

Varmt välkomna!