Välkommen Enstar AB

Gå direkt till innehåll...

april 16, 2021

Enstar förstärker projektorganisationen med gedigen erfarenhet och kompetens


fv. Peter Lillbacka & Joakim Larsson

Enstar fortsätter att ha en stark tillväxt och har på senare tid byggt på projektportföljen rejält. På senare tid har bolaget rekryterat 2st erfarna Projektledare som förstärker projektorganisationen och adderar kompetens internt för att kunna hantera större och mer komplexa projekt.

Peter Lillbacka har 27 års erfarenhet av bygg och installationer i varierande roller. Peter kommer närmast från Ytterman Projekt.

” Redan när jag träffade John, (Enstars VD), första gången och han berättade om Enstar fick jag direkt en bra känsla för företagets struktur och deras värderingar. Det bästa med Enstar är att tillsammans med kompetenta och roliga kollegor hjälpa våra kunder med nya energilösningar för en mer hållbar framtid, säger Peter Lillbacka, Projektledare, Enstar AB” 

Joakim kommer närmast från en projektledarroll på Ytterman Projekt och drev byggprojekt åt större fastighetsägare. Innan dess var han Platschef på ett entreprenadföretag.

”Jag fick ett väldigt bra intryck av bolaget som stort redan vid första kontakten. Man blir motiverad av att jobba inom ett bolag som har stora ambitioner och högt uppsatta mål och jag ser fram emot att vara en del av resan som Enstar har framför sig. Det känns klyschigt att säga men alla kollegor gör att det blir väldigt kul att komma till jobbet varje dag. Sen känns det även bra att vi gemensamt gör något för att minska det mänskliga klimatavtrycket, säger Joakim Larsson, Projektledare, Enstar AB”

”Vi är stolta och glada över att kunna stärka upp organisationen med dessa två kompetenta och erfarna medarbetare. Både Joakim och Peter har redan gjort stor skillnad i den operativa verksamheten, säger John von Wowern, VD, Enstar AB”