Välkommen Enstar AB

Gå direkt till innehåll...

oktober 17, 2023

Enstar förstärker Affärsområdet Energiförvaltning med erfaren Driftchef


Kenneth Frisk, Driftchef, Enstar AB

Enstar har rekryterat Kenneth Frisk som Driftchef. Han kommer tidigare från Indoor Energy. Kenneth har även varit delägare på Teknokyl där han ansvarade för Bolagets serviceavdelning.

Med mer än 30 års erfarenhet inom Drift och Service kommer Kenneth att spela en avgörande roll för att stärka Enstar AB:s driftverksamhet och säkerställa kontinuerlig tillväxt. Hans förmåga att utveckla och optimera operativ verksamhet kommer att vara en nyckelfaktor för att möta våra kunders förväntningar och öka Bolagets marknadsutrymme.

Varför valde du att börja arbeta på Enstar?

”Jag har tidigare arbetat som leverantör och UE till Enstar, bland annat genom mina tidigare anställningar som aggregatleverantör och servicepartner till Enstar. Som UE via Teknokyl AB där vi utförde en del av Enstars serviceuppdrag, jag fick en bra och positiv känsla av Enstar och medarbetarna. När sedan Peter Jordell, (Teknisk Chef); hörde av sig och berättade om företagets satsning för framtiden om ambitionen att bygga en ledande plattform inom energioptimering samt behovet att tillsätta en Driftchef på Energiförvaltningen så var valet enkelt!

Vad är det bästa med Enstar?

”Efter några veckor på plats på Enstars kontor i Sickla kan jag bara säga att det är en skön atmosfär! Väldigt kompetent och roligt team att arbeta med, alla är väldigt lösningsorienterade och kompletterar varandra på ett riktigt bra sätt!”

Med Kenneth Frisks anställning stärker Enstar AB sin kompetens inom Energiförvaltning och positionerar sig ytterligare som en pålitlig partner för bolagets kunder.

”Jag är väldigt glad att få Kenneth i mitt team, han kommer med en imponerande bakgrund och erfarenhet inom branschen. Förutom Kenneths spetskompetens inom drift och service har han dessutom en gedigen erfarenhet som ledare med operativt ansvar. Kenneths erfarenheter gör honom till en ovärderlig tillgång för Enstar och vårt mål att leverera högsta kvalitet och effektivitet i allt vi gör. Jag är övertygad om att Kenneth kommer att leda vår driftverksamhet till nästa nivå och att vi tillsammans kommer att forma vår framtid och stärka vår ställning som ledande inom Energiförvaltning.” säger Sara Karakani, Affärsområdeschef Energiförvaltning, Enstar AB